Vi kan personlig assistans


D&K är ett familjeägt företag som grundades 1998. Vi startade i Västerås, utvecklade verksamheten, bildade aktiebolag 2008 och finns nu på fem orter. Huvudkontoret  finns fortfarande kvar här i Västerås. 

 

Vi har en bred kompetens inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor  när det gäller personlig assistans. 

 

För att assistansen ska fungera krävs att både kunden och assistenterna trivs. Vår arbetsmiljö ska vara trygg och trevlig. Vår vision är att skapa Mellansveriges personligaste assistans. Våra kunder och anställda är det centrala i verksamheten.

 

 

 

Vi slösar inga pengar på reklam, dyra tekniska lösningar eller anställda jurister. Istället lägger vi våra resurser nära våra kunder och våra anställda.

 

För oss är det viktigt att våra medarbetare har en trygg anställning. Det är därför en självklarhet att vi har kollektivavtal och är medlemmar i Vårdföretagarna.  Vi har även tillstånd från Socialstyrelen (IVO) att bedriva assistans.   

 

Vi är bra. Så bra att Dagens Industri utsåg oss till Gasellföretag 2015 . Välkommen till D&K Assistans!

 

Ankie Barklund

Grundare  & Verksamhetschef

HISTORIEN OM D&K ASSISTANS

 

 

D&K är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 1998. Anledningen till att D&K grundades är att vi har en familjemedlem med en funktionsnedsättning. Vi ville vara med och påverka assistansens alla delar, från rekrytering och utbildning av personal till flexibilitet i schemaläggning samt den ekonomiska aspekten.

 

 Med all erfarenhet kring att arbeta med personlig assistans, kunskap om lagstiftningen, att värna om den enskilde personen och sitt genuina engagemang har Ankie under årens lopp fått många förfrågningar om att bistå med sin gedigna kunskap till andra.

 

Våren 2008 ombildades företaget till ett aktiebolag. Design och Konsult AB är ett privatägt familjeföretag som än idag ägs av grundare Ankie Barklund, Stefan Barklund och Linnea Henriksen.

 

Idag finns D&K assistans på flera orter, bland annat i Västerås, Sala och Örebro med huvudkontoret i Västerås. Vi arbetar med 11 kunder och har ca 70-75 medarbetare. Detta är vi väldigt stolta över! Vi har ingen intention att växa och bli större, däremot vill vi fortsätta att arbeta nära våra kunder och våra medarbetare.

 

Målsättningen då som nu är att vara en assistansanordnare som erbjuder assistans med hög kvalitet, omsorg och engagemang.

 

 

TRANSPARENSREDOVISNING

 

 

Sedan 2015 har Vårdföretagarna  särskilda medlemskrav för transparens och öppenhet . Det tycker vi är bra.

 

Kraven omfattar  bland annat redovisning inom kvalitet, personal, ekonomi, ägare och styrelse. Det syftar till att

öka allmänhetens förtroende för branschen samt för att beställare, patienter, brukare och allmänheten på ett enklare sätt

ska få relevant information om medlemsföretagen.

Basfakta

För 2018 gäller följande:

Design & Konsult AB berätknas omsätta ca 18,5 miljoner kronor och har ca 70-75 medarbetare. Verksamheten bedrivs på 11 olika arbetsplatser i Västerås,

Sala, Örebro samt Kumla.

Ägare och styrelseinformation

Design och konsult AB org.nummer: 556680 - 4331

Bolagsform: Aktiebolag

Styrelse: Ankie Barklund, Stefan Barklund

och Linnea Henriksen

 

För mer information om vårt organisationsummer, bolagsform, VD, styrelse se vår företagsinformation på allabolag.se .

Mål och vision

Vår vision  är att erbjuda en personligt utformad assistans till våra kunder. Våra kunder har rätt till en höglivskvalitet. Detta ska vi uppnå genom hög kvalitet, engagemang och kunskap.

Kvalitetsarbete

Design & Konsult är medlem i Vårdföretagarna. Vi genomför varje år Vårdföretagarnas kvalitetesdeklaration samt interna kund- och medarbetarundersökningar. Vi arbetar med systematiskt kvalitetsarbete enligt SOSFS2011:9.

HAR DU VAD SOM KRÄVS?Är du engagerad, brinner du för att att underlätta vardagen för andra, gillar du att lösa problem? Då är du kanske rätt person att arbeta som personlig assistent. Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om arbetet. Kanske har vi en ledig tjänst just nu.

D&K ASSISTANS

 

Ett litet företag som vill mycket.

 

Med stor erfarenhet av personlig assistans vill vi erbjuda dig som kund en individuell och personligt utformad assitans. Du är alltid i vårt fokus. Som medarbetare hos oss får du en trygg anställning med möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll. 

Vår vision är att skapa Mellansveriges personligaste assistans. 

Kontakt


DESIGN OCH KONSULT AB

Runslingegatan 2, 723 51 VÄSTERÅS


Epostl: info@designochkonsult.se

Telefonväxel: 021 - 34 99 72

Copyright Design & Konsult AB 2018 © All Rights Reserved